ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати від Львівщини свідчать про неголосування за закони про особливий статус Донбасу

|

Кілька депутатів від Львова й області заявили, що вони не брали участі у голосуванні за закони про особливий статус Донбасу. Про це вони написали на власних сторінках у facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Ми не голосували за обидва закони про особливий статус Донбасу», – написали на своїх сторінках Михайло Хміль та Ігор Васюник.

«В закритому, сфальсифікованому режимі, з відключеним електронним табло нам засвітили псевдорішення – 277 голосів за особливий статус Донбасу…
Ганебно підіграв Турчинов.
Регіонали навперебій бігали до Порошенка і тиснули руку в гарантії відданості і вдячності.
Ганьба фракції “Удар”, частині фракції “Батьківщина”, групам Єремеєва та Кінаха.
Виборці, запам`ятайте цей ганебний день у ВРУ і тих, хто, сховавшись за закритим режимом протягнув цей закон!», – написав Олег Канівець.

«Принципово не голосувала за закон про особливий статус Донбасу. Не знаю як дивитимуться в очі рідним загиблих, які виправдання знайдуть перед пораненими і тими, хто побував у полоні, ті депутати, які натиснули кнопку “за”», – емоційно написала про своє ставлення до цих законів Лідія Котеляк.

За фракцію «Свободи» заявив її лідер Олег Тягнибок. Він наголосив, що проголосовані сьогодні закони означають оголошення капітуляції в російсько-українській війні й повідомив, що свободівці, аби продемонструвати, що вони не голосують, тримали високо над головами свої картки.

Також, за словами депутатів, відомо, що їх колега Василь Пазиняк не голосував за ці закони. Щодо інших обранців від Львівщини, то наразі їх позицію не озвучено.

 

За закон про особливий статус проголосували 277 депутатів, за закон про амністію – 287. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *