ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам нагадують про заборону спалювання відходів

|

Із настанням осені КП «Адміністративно-технічне управління» нагадує львів’янам про категоричну заборону спалювання різного роду відходів на території міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

За словами директора КП «Адміністративно-технічне управління» Тараса Вітика, з початку вересня надійшло декілька звернень від мешканців, які повідомляли про факти спалювання, або ж про запах горілого біля їхнього будинку. Працівники відділу нагляду за станом благоустрою опрацювали усі звернення громадян. Відтак вже оформлено перший адмінпротокол щодо проведення спалювання на території міста.

«Ми прагнемо застерегти як мешканців, так і працівників комунальних служб, від вчинення даного правопорушення, оскільки порушникам загрожують штрафні санкції, у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб», – зауважив посадовець.

Комунальник також наголошує, що дим від горіння сухої трави і листя є дуже шкідливим, оскільки містить у собі отруйні речовини, які шкодять здоров’ю мешканців. Це сполуки свинцю, ртуті та інших важких металів.

Якщо ви стали свідками спалювання сміття чи іншого роду відходів на території міста, можете повідомити про це правопорушення, звернувшись до КП «Адміністративно-технічне управління» за тел.: 244-31-73.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *