ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі різко зросла кількість обстрілів – військовий експерт

|

У зоні конфлікту на Донбасі різко зросла кількість обстрілів зі сторони російсько-терористичних військ, які продовжують грубо порушувати режим припинення вогню. Про це заявив військовий експерт, керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Минулої доби зафіксовано близько 40 обстрілів зі сторони російських військ і бойовиків. Українські війська строго дотримуються режиму припинення вогню», – заявив Д.Тимчук.

За його ж даними, крім позицій українських військ, терористи ведуть обстріли цивільних об`єктів, включаючи будинки мирних жителів. При цьому бойовики повідомляють місцевому населенню про те, що обстріли ведуть українські силовики. Подібні випадки зафіксовані в населених пунктах в Донецькій і Луганській областях.

«Прогноз, який напрошувався сам собою щодо того, що російсько-терористичні війська використовуватимуть перемир’я на Донбасі для максимального нарощування своєї бойової потуги, повністю збувається. Російською бронетехнікою та артилерією вже нікого не здивуєш. Однак на контрольованій бойовиками території уже зафіксовані й російські зенітно-ракетні комплекси ППО (зокрема, у районі Донецька)», – розповів Д.Тимчук.

Фото: www.radiosvoboda.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *