ОСТАННІ НОВИНИ

Між Україною та Польщею з’явиться новий пункт пропуску

|

Між Україною та Польщею готують до будівництва новий пункт пропуску «Нижанковичі – Мальховіце». Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник відділу організації митного контролю Львівської митниці Андрій Тодощук, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами А. Тодощука, нові пункти пропуску «Грушів – Будомєж» та «Угринів – Долгобичув» дають можливість людям перетинати кордон більш швидше та якісно. Попри те, сьогоднішня кількість ПП між Україною та Польщею – недостатня.

«Ділянка польського кордону у Львівській області складає 278 км. Зараз працює лише шість автомобільних пунктів пропуску, що в середньому через кожні 45 кілометрів. Відтак, з польською стороною досягнуто домовленості і вже ведеться проектування нового пункту пропуску – «Нижанковичі – Мальховіце», що біля міста Хирова», – розповів Андрій Тодощук.

Також він запевнив, що до кінця року польська сторона завершить проектну документацію і відразу ж по тому розпочнуться будівельні роботи.

Варто додати, що новий ПП будуватимуть за рахунок польської сторони. Орієнтовне відкриття «Нижанковичі – Мальховіце» – через два роки.

 Фото: www.pravda.lutsk.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *