ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни хочуть бачити пам’ятник жертвам АТО на проспекті Шевченка

|

Представники ІГО «Допомога Армії України» звертаються до депутатського корпусу Львівської міської ради з проханням підготувати та винести на розгляд сесії ЛМР проект ухвали про виділення земельної ділянки для спорудження пам’ятника жертвам війни на Сході України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ІГО «Допомога Армії України».

«Усі бійці українських батальйонів, що відбивають атаку агресора на Донбасі, – безумовно є героями України. Як і ті солдати, що склали голову, захищаючи нашу з Вами безпеку та незалежність. Саме тому загиблі у війні заслуговують якнайглибшої шани. Спорудження пам’ятника героям, які пожертвували свої життя за нас усіх, – святий обов’язок львівської громади. Ми зобов’язані залишити для прийдешніх поколінь згадку про ратну звитягу українських вояків, які поклали голови за цілісність нашої Батьківщини», – наголосив координатор ІГО «Допомога Армії України» О.Дегтяренко.

Громадські активісти уже почали шукати меценатів та спонсорів, які би профінансували проект, виготовлення та встановлення пам’ятного знаку.

«Ми також звертаємося до депутатів міської ради з проханням винести на широке громадське обговорення тематику пам’ятника та місце його встановлення. Адже рідні загиблих мають право прийняти безпосередню участь в цьому. Ми зі свого боку пропонуємо обрати таким місцем початок проспекту Шевченка, з подальшим перейменуванням його на алею Воїнів – Героїв України», – резюмував О. Дегтяренко.

Фото: lviv.travel 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *