ОСТАННІ НОВИНИ

Концерти Діани Арбєніної скасовують «через політичну маячню»

|

Відома російська співачка Діана Арбєніна записала відеозвернення до своїх шанувальників, в якому дає пояснення, чому не відбудеться низка її концертів у різних містах РФ. Відео співачка оприлюднила сьогодні, 10 вересня, інформує кореспондент Львівського порталу.

Лідер гурту «Ночные снайперы» перерахувала вісім міст, у яких були заплановані її концерти на вересень – листопад. Однак тепер ці виступи скасовані.

«Причини, з яких це сталося, дуже різні: протікав дах, був ремонт у клубі, майданчик раптово забирали під інші міські потреби. Все це, звісно ж, брехня», – повідомила Діана Арбеніна.

Також вона запевнила, що «Снайпери» все одно обов’язково приїдуть у ці міста.

 

«Ми робимо все, щоб ситуація нормалізувалась, щоб та політична маячня, яку вішають нам на голову, закінчилася. І нарешті почалася нормальна, спокійна, зважена оцінка подій. Збирайтесь у містах, які вдалось відстояти: Воронеж, Самара, Іванове, Володимир… Слухайте хорошу музику, адже у світі набагато більше розсудливих, добрих, тверезих людей, які дійсно люблять свою батьківщину», – додала співачка.

Водночас вона подякувала шанувальникам за підтримку. «Я такої підтримки ще не відчувала ніколи. Я все зроблю, щоб повернутись», – запевнила Діана Арбєніна.

Нагадаємо, Діана Арбєніна підтримала українців, через що в Росії проти неїпочалися цькування. Як інформує Espreso.TV,  Арбєніній заборонили читати вірші на літературному вечорі. 

Шанувальники творчості “Ночных снайперов” збирають підписи, аби концерти гурту не скасовували.

 

Відео: Diana Arbenina

Фото: filmon.in.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *