ОСТАННІ НОВИНИ

Українська молодіжка дізналася потенційних суперників по плей-офф чемпіонату Європи

|

У вівторок, 9 вересня, були зіграні заключні матчі відбіркового циклу молодіжного Євро-2015, фінальна частина якого пройде в Чехії наступного літа. Збірна України U-21 пробилась у плей-офф з другого місця. Про це йдеться на сайті ФФУ інформує кореспондент Львівського порталу

Переможці груп: Англія, Данія, Словаччина, Іспанія, Хорватія, Німеччина, Швеція, Португалія, Італія, Франція.  Кращі другі місця: Україна, Ісландія, Нідерланди, Сербія.

Тепер, згідно з регламентом змагань, 14 команд будуть поділені на 7 пар шляхом жеребкування. В одну потраплять сіяні команди, в іншу – несіяні. Посів отримають команди з найвищими коефіцієнтами в рейтингу на основі результатів у розіграшах чемпіонатів Європи 2009-11 і 2011-13 (кваліфікація та фінальні турніри), а також групового етапу поточної кваліфікації – Іспанія, Італія, Англія, Франція, Німеччина, Португалія, Данія. Відповідно, з однією з цих команд зіграє збірна України.

Господарі перших матчів будуть визначені жеребом. Жеребкування стикових матчів відбудеться в п`ятницю, 12 вересня, в швейцарському Ньоні о 15:00 за київським часом. Стикові матчі відбудуться 8 і 14 жовтня.

Фото: dt.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *