ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко пообіцяв не здавати Україну

|

Президент України Петро Порошенко сьогодні, 10 вересня, на засіданні Кабінету Міністрів наголосив, що Україна не зробила жодних поступок в питанні своєї територіальної цілісності та державного устрою, передає кореспондент Львівського порталу з посиланням на прес-службу Президента.

«Ще раз наголошую – зараз йде війна за незалежність України. Не більше й не менше, за існування нашої держави, і ми нікому не здамо ані питання суверенного устрою, ані питання незалежності, ані питання територіальної цілісності. Ми залишаємося соборною й унітарною державою», – сказав П.Порошенко.

«І для того, щоб в цьому усі мали можливість переконатися, я наполіг на тому, щоб, усі документи, які підписуються, негайно були оприлюднені. І щоб кожен мав можливість в цьому переконатися. Протокол передбачає відновлення і збереження суверенітету України на усій території Донбасу, – в тому числі і тій, яка зараз тимчасово контролюється бойовиками. Ця частина теж повернеться в правове поле України. Звертаю вашу увагу, що ні про яку федералізацію, ні про яке відчуження в протоколі не йдеться і йтися не може.

Ще раз наголошую, що такі утворення, як так звані ДНР та ЛНР, в документі не згадуються взагалі», – наголосив український Президент.

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *