ОСТАННІ НОВИНИ

За іронією долі Колодій продовжує залишатися без заступника

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні вирішили не розглядати питання щодо обрання першого заступника голови ЛОР Петра Колодія.

Як передає кореспондент Львівського порталу, сьогодні депутати не надто охоче працювали на черговій сесії Львівської облради після тривалого відпочинку. Спершу вони формували порядок денний, до якого увійшло 52 питання, потім заслухали депутатські запити і пішли на перерву. Розглядати порядок денний обласні обранці розпочали приблизно о 12.30 год. За півтори години за спрощеною процедурою вони розглянули перших 27 питань, тоді як питання про заступника голови ЛОР було аж 49. Решту питань Петро Колодій переніс на наступне пленарне засідання і оголосив перерву.

Відтак, заступника П.Колодія депутати обиратимуть очевидно на наступній сесії.

Як уже писав Львівський портал, питання щодо заступника голови ЛОР переноситься доволі довгий час.

Зазначимо, як сьогодні стало відомо кореспондентові Львівського порталу із поінформованих джерел, фракція «Батьківщина» висуває кандидатуру Олега Рісного на посаду заступника голови ЛОР. 

Нагадаємо, першим заступником голови Львівської облради був Василь Пісний, якого звільнили із посади 2 березня цього року. Оскільки його призначили начальником департаменту боротьби з економічними злочинами МВС України. З того часу П.Колодій залишається без заступника.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *