ОСТАННІ НОВИНИ

Користуючись премир’ям, частина бойовиків втікає з місць боїв - прикордонники

|

Користуючись припиненням активних дій, окремі бойовики намагаються утекти з місць боїв. О 12.00 год. 8 вересня рейдовою групою в лісосмузі біля дороги «Талаківка – Комінтернове» було виявлено автомобіль «ЗАЗ Таврія», на якому встановлено танковий кулемет «Утес». Наразі він посилив бойову міць українських  прикордонників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі державної прикордонної служби України.

Крім того, відмічаються активні дії ЗС РФ з нарощування ударного угруповання на кордоні з Україною та на тимчасово окупованій території Криму, облаштування та укріплення бойових позицій навпроти ділянки Донецького прикордонного загону.

На маріупольсько-таганрогському напрямку продовжується концентрація ЗС РФ. За оперативною інформацією з 7.09.2014 по трасі «Ростов-на-Дону – Новоазовськ» в бік України прослідувало 2 колони техніки (172 одиниць гусеничної техніки та 30 БТРів, 200 вантажівок).

В районі н.п. Куйбишево (РФ) розгорнуто підрозділ російської ПВО, який здійснює контроль за повітряним простором східної частини Луганської та північної частини Донецької областей.

 

Фото: Reuters

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *