ОСТАННІ НОВИНИ

Відомі львівські виконавці заспівали разом з військовими (фото)

|

Вчора, 8 вересня, на Яворівському полігоні для особового складу 24-ої механізованої бригади відбувся концерт, який ініціювали знані українські артисти. Участь у заході взяли – переможець телепроекту «Голос країни» Павло Табаков, скрипаль-віртуоз Олександр Божик та співачка Ірина Федишин. Також у концерті взяли участь понад два десятки маленьких вихованців дитячої студії балету Ірини Мазур «Життя» «Смайлики». Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

 

Концерт, який тривав понад годину, став для військових справжнім сюрпризом: тут, на полігоні, де чи не цілодобово звучать автоматні черги і залпи гармат, музику почуєш вкрай рідко. Відтак слухачами концерту стало кілька сотень бійців. Вони залюбки слухали артистів, підспівували їм і щедро нагороджували їх оплесками.

 

А дитяча студія балету Ірини Мазур «Життя» «Смайлики» підготувала для військових оригінальний флешмоб: під пісню у виконанні Ірини Федишин «Долоньки» діти залишали на білому полотні синьо-жовті відбитки своїх долонь, а також заохочували робити це бійців. Мужні чоловіки із дитячою безпосередністю долучилися до флешмобу «Майбутнє України». Готова картина, яку діти залишили напам’ять 24-ій бригаді, символізує єдність поколінь і вдячність, яку юне покоління українців висловлює усім захисникам України.   

 

Сьогодні, 9 вересня, о 15:00 Павло Табаков, Олександр Божик, Ірина Федишин і «Смайлики» дадуть ще один концерт для українських військових – у частині внутрішніх військ 3007 міста Золочева Львівської області (вул. Січових Стрільців, 2).

Фото: організатори концерту 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *