ОСТАННІ НОВИНИ

У «Львівелектротрансі» – новий директор

|

Від сьогодні посаду директора комунального підприємства «Львівелектротранс» обіймає колишній начальник автомобільної служби ПАТ «Львівгаз» Сергій Васільєв. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Васільєв Сергій Вікторович (1957 року народження) з лютого 2014 року працював начальником автомобільної служби ПАТ «Львівгаз».

З березня 2011 року до лютого 2014 року працював у приватній технічній регіональній фірмі «Турбокар» виконавчим директором.

З червня 2005 року до лютого 2011 року — заступник начальника управління Західного територіального командування Внутрішніх військ МВС України з озброєння — начальник технічної частини. В лютому 2011 року звільнений зі служби у відставку.

У 1996-2005 роках — начальник автомобільної служби, заступник командира 2 Галицької окремої бригади Внутрішніх військ у технічній частині й озброєнні (м. Львів).

У 1992-1996 роках — командир навчального батальйону, заступник командира бригади у технічній частині 7 окремої навчальної бригади Внутрішніх військ МВС України (м.Золочів Львівської області).

У 1979-1992 роках — командир навчального взводу, заступник навчальної роти, заступник командира батальйону, начальник штабу — заступник командира батальйону 70 навчальної бригади УВВ МВС СРСР по УРСР і МРСР Внутрішніх військ МВС СРСР Української і Молдавської РСР.

В 1988-1989 роках виконував завдання по охороні громадського порядку в місті Єреван.

За період служби був нагороджений державними нагородами, зокрема, у 2007 році – «За військову службу Україні».

Одружений, виховує трьох дітей.

Фото: stud-times.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *