ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина готується до двох етапів автоперегонів

|

Львівщина готується приймати національні змагання з ралі та гірських автоперегонів. 3-5 жовтня у Львівській області відбудеться IV етап чемпіонату України з ралі «XI Ралі Галіція» та VI етап чемпіонату України з гірських автоперегонів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Змагання відбуватимуться під егідою Міністерства молоді та спорту України та Федерації автомобільного спорту України. Головний суддя та директор змагань – суддя національної категорії Сергій Єженков (м. Львів).

У заході візьмуть участь близько 30 екіпажів, які представлятимуть команди автоспортсменів з Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Житомирської, Львівської, Київської, Полтавської та Одеської областей України.

Додамо, що Львівщина має великий досвід проведення змагань з автомобільного спорту. Цього року на Львівщині вже відбулися два етапи чемпіонату України з гірських автоперегонів та один етап чемпіонату України з ралі. При цьому всі учасники, представники команд, технічний персонал та судді відзначили високий організаційний рівень ралі, проведеного на Львівщині.

Львівське ралі – одне з найстарших в історії автомобільного спорту у колишньому СРСР. Ралі «Карпати» входило у календар першої, триетапної першості Радянського Союзу, що відбулася у 1958 році.  

Фото: Віктор Диченко, Galsports

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *