ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова їдуть понад 250 лучників

|

Завтра у Львові стартують традиційні міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь 2014». Організатори очікують на приїзд понад 250 лучників із всієї України. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба.

Відповідно до плану заходів Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA-FITA) та календарного плану спортивно-масових заходів Міністерства молоді та спорту України на  2014 рік у Львові на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» 9 – 13 вересня 2014 року відбудуться традиційні, 51-ші Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь – 2014».

Цей турнір є одним з найдавніших спортивних змагань, який з 1964 року проводиться саме у Львові і є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука. Адже завдяки саме таким спортивним заходам підвищує свою майстерність перспективна молодь, з якої формується резерв збірної команди України.

Для участі у змаганнях «Золота осінь 2014» очікується понад  250 лучників, які представлятимуть збірні команди: 12 областей України та м.Києва.

Також відомо, що від організаторів змагань на гостей очікує цікава екскурсія по місту на «Чудо-поїзді», який є своєрідною візитівкою міста Лева.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 10 вересня 2014 року о 12.30 год. на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» за адресою: Львів, вул. Янева, 10.

Розпочнуть програму змагань учасники з кваліфікації 10 вересня 2014 року о 10.00 год.

Головний суддя змагань, старший тренер збірної команди України – Віктор Михайленко.

Фото: sport-oda.lviv.ua         

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *