ОСТАННІ НОВИНИ

Додому повернулися на короткий відпочинок 62 бійці батальйону «Львів» (фото)

|

До Львова, 7 вересня, на короткий відпочинок прибули шістдесят два бійці батальйону міліції особливого призначення «Львів», котрі 45 діб несли службу з охорони громадського порядку у зоні проведення АТО на сході України. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

 

Колону автобусів з бійцями на під’їзді до Львова зустрів начальник Головного управління МВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, а на місці прибуття правоохоронців зустрічали матері, дружини з дітьми, рідні та друзі. Обійми, поцілунки – зустріч пройшла дуже емоційно, багато хто не зміг стримати сліз.

 

Дмитро Загарія подякував бійцям за службу, побажав гарно відпочити, щоб з новими силами захищати незалежність та територіальну цілісність нашої держави у зоні АТО. Також головний міліціонер Львівщини подякував батькам за те, що виховали таких мужніх хлопців, а також дружинам бійців за те, що чекають та підтримують своїх чоловіків, забезпечуючи їм надійний тил.

 

«Ці бійці провели у зоні АТО 45 днів. Зараз ми їх змінили, щоб дати можливість 15 діб перепочити, побути вдома з жінками, дітьми. А потім – знову на схід. Бійці наші забезпечені усім необхідним, бойовий дух високий. Я особисто провів з ними тиждень у місці дислокації і можу сказати, що усі завдання командування наші бійці виконують бездоганно. Молодці», – зазначив Дмитро Загарія.

 

Перед від’їздом додому, під контролем заступника начальника Головного управління МВС України у Львівській області полковника міліції Сергія Маруняка, усі бійці здали на зберігання зброю та засоби індивідуального захисту.

 

 

Фото: ГУ МВСУ у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *