ОСТАННІ НОВИНИ

На території РФ облаштовують та укріпляють бойові позиції

|

В районах, що контролюються терористами, фіксується переміщення живої сили та техніки російських військ. Про це повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко, передає кореспондент Львівського порталу.

За оперативною інформацією, на тимчасово окупованій території Криму Росія нарощує ударне угрупування своїх Збройних сил. За останні кілька тижнів на кордоні з Херсонською областю ЗС РФ сконцентровано не менше 64 танків, близько сотні БТРів і БМП, кілька десятків систем залпового вогню «Град», «Ураган» та ЗРК «Бук», високоточні засоби ураження повітряних і наземних цілей та літаки. Неподалік від н.п. Чорноморськ розгорнуто польовий госпіталь.

У Чорному морі розміщуються сім великих десантних кораблів (ВДК) Чорноморського флоту РФ та один ВДК Балтійського флоту.

На маріупольсько-таганрозькому напрямку навпроти ділянки Донецького прикордонного загону по всій сухопутній ділянці кордону росіяни проводять інженерні роботи з облаштування та укріплення бойових позицій на території Росії.

У самому Маріуполі ситуація стабільна та контрольована. Перший заступник командувача Національної гвардії України генерал-лейтенант Олександр Кривенко провів огляд артилерійського парку сил АТО, розташованого в місті Маріуполі. Вся артилерія після участі у бойових зіткненнях відремонтована та приведена до належного технічного стану.

Фото: www.informator.su

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *