ОСТАННІ НОВИНИ

Російсько-терористичні війська «мали в носі» перемир’я

|

Російсько-терористичні війська продовжують активні обстріли позицій українських військ і цивільних об`єктів, не дивлячись на домовленості про «перемир`я». Тим часом українські війська строго дотримуються режиму «перемир`я», не вживаючи активних дій і відкриваючи виключно у відповідь вогонь. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, увечері 6 вересня були обстріляні позиції українських сил поблизу населених пунктів: Станиця, Луганська, Донецьке, Золоте, Дебальцеве. З мінометів було обстріляно аеропорт в Донецьку. Також російськими військами і терористами з застосуванням ствольної і реактивної артилерії обстріляні позиції українських військ і цивільні об`єкти в районі Маріуполя.

Крім того, минулої ночі обстріляні позиції і блок-пости українських військ в районі Авдіївки, Некішино, Широкино, Лебединське.

В результаті вогню у відповідь, українських військ, знищений 1 танк супротивника.

В районі н.п. Дебальцево терористами обстріляний санітарний автомобіль українських військ, що мав відповідні позначення.

Фото: obozrevatel.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *