ОСТАННІ НОВИНИ

Скільки офіцерів загинуло в АТО

|

За час проведення антитерористичної операції (АТО) загинуло 114 офіцерів Збройних сил України. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook радник міністра оборони України Олександр Данилюк

«Взагалі за час АТО загинули 114 офіцерів, з них: 15 полковників, 16 майоров, 36 капітанів; поранені 237 офіцерів, з них 19 полковників, 43 майори, 72 капітани», – пишн О.Данилюк.

Також він зазначив, що триває дискредитаційна кампанія проти Збройних сил України.

«Після обливання брудом Генштабу, перейшли до нівелювання ролі офіцерського корпусу в цілому. Зокрема, ЗМІ була поширена інформація про те, що командири 25-ої аеромобільної бригади залишили позиції і своїх солдатів. Це – неправда. Комбриг 25-ої і всі офіцери частини перебувають разом з особовим складом бригади, вже кілька діб під безперервними артобстрілами, стримуючи наступ переважаючих сил противника. Хочу нагадати, що 100 років тому аналогічну кампанію проти фронтових офіцерів вели більшовики та інша наволоч, що для Росії завершилось фактичною поразкою в війні.
Хочу застерегти тих, хто займається подібними провокаціями – Збройні Сили України неодмінно виграють цю війну і доведеться відповідати перед десантниками, які повернуться з фронту.», – зазначив Данилюк.

Як раніше повідомлялося, за даними РНБО,  станом на 4 вересня за весь період АТО 837 українських військовослужбовців загинули, 3044 отримали поранення.

Фото: Львівський портал 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *