ОСТАННІ НОВИНИ

Make coffee. Not war – львів’яни запрошують на свято кави

|

У Львові триває підготовка до уже традиційного свята кави. Цього року через ситуацію в країні програма святкувань міститиме менше музичних виступів і концертів, але буде підсилена професійною і мистецькою складовою. Не обійдеться і без благодійності, передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, з програми не викинули традиційні заходи – Кавова ВелоМИЛЯ, Кавовий ярмарок та Кавовий тур.

Окрім того, організатори значно розширили професійну складову свята. Жителям та гостям міста запропонують відвідати КаваEXPO, в якій братимуть участь провідні світові виробники обладнання та аксесуарів, та побувати на п’яти офіційних національних чемпіонатах під егідою SCAE (Асоціація Спешіалті Кави Європи).

А от мистецький формат «На каву до Львова» хочуть поєднати із соціальною складовою. Кожен, хто здійснить благодійний внесок, отримає кавову зернинку та зможе долучитися до створення величезного кавового панно Make coffee. Not war. У такий простий спосіб організатори свята збиратимуть кошти для закупівлі необхідних речей військовим.

На думку організаторів, проведення свята «На каву до Львова» демонструватиме світу безпечність та стабільність, які панують у місті Лева.

Кавове свято відбуватиметься у Львові 18-21 вересня.

 

Фото: gigamir.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *