ОСТАННІ НОВИНИ

Чеченці просять притулку в Україні через переслідування з боку росіян

|

Останнім часом на західному кордоні почастішали випадки звернень вихідців з Російської Федерації, зокрема Чеченської Республіки, із заявами про надання статусу біженців в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у джерела у Держприкордонслужбі.

За інформацією джерела, учора на піший перехід пункту пропуску «Шегині» із Республіки Польща прибули двоє чоловіків 37 та 39 років.

На паспортний контроль вони надали документи осіб без громадянства, видані Австрією, та заявили клопотання про надання статусу біженців в Україні. Чоловіки зазначили, що є вихідцями з Чеченської Республіки, а власні наміри пояснили постійними політичними переслідуваннями з боку представників російської діаспори в Австрії.   

За результатом попереднього розгляду звернення, прикордонники пропустили цих чоловіків через державний кордон, також проінформували та передали їх працівникам міграційної служби.

Нагадаємо, як писав раніше Львівський портал, у серпні на Львівщину із Австрії прибув громадянин Чеченської Республіки і попросив притулку в Україні через переслідування російськими громадянами.

Фото: time2go.com.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *