ОСТАННІ НОВИНИ

Українські дизайнери збиратимуть у Львові гроші для армії

|

6-7 вересня вдруге пройдуть King Cross Fashion Days – проект ТРЦ King Cross Leopolis і Lviv Fashion Week, спрямований на розвиток і підтримку українських дизайнерів та торгових марок, виробників і дистриб’юторів одягу та аксесуарів. Про це Львівському порталу повідомили організатори Львівського тижня моди.

Формат проекту поєднує покази колекцій, Fashion Market – відкритий шоурум брендів та дизайнерів, і різноманітні навколомодні активності – спілкування з дизайнерами, консультації стилістів у магазинах ТРЦ King Cross Leopolis, косметичні секції. Відвідувачі зможуть ознайомитися з пропозиціями дизайнерів і брендів на сезон осінь/зима 2014. Ініціативою King Cross Leopolis для підтримки українських дизайнерів є Fashion Market – мультибрендовий шоурум дизайнерського одягу та аксесуарів, який працюватиме 2 дні, впродовж 6 і 7 вересня, у найбільш прохідній зоні ТРЦ, з прогнозованою кількістю відвідувачів 35 тис. на 1 день. Важливим у проекті є те, що молоді українські дизайнери зможуть представити свої роботи максимально широкій аудиторії.

Впродовж 6 і 7 вересня, з 16.00 до 22.00 нові осінньо-зимові колекції демонструватимуть бренди ТРЦ King Cross Leopolis і українські дизайнери, учасники Lviv Fashion Week: Олександр Очеретний, Катерина Кароль, Tata Kalita, Steblakizm. Спеціальними гостями King Cross Fashion Days стануть дизайнери бренду Lake – Наталя Каменська і Олеся Кононова з колекцією осінь/зима 2014.

King Cross Fashion Days розпочнуться благодійним показом речей з колекцій дизайнерів Lviv Fashion Week, після якого одяг і аксесуари будуть виставлені для продажу у шоурумі Fashion Market. Всі отримані кошти підуть на потреби Української армії. Учасники благодійного показу: Roksolana Bogutska, Olena Dats’, Marta Wachholz, Novana Studio, Віктор Черкаський, Олена Молчанова, Mykytyuk&Yatsentyuk, Under Queen, Олена Болдирєва, Оксана Пєкна, Ksenia Serbin, Olesia Hryn, Ольга Романова, Петро Нестеренко-Ланько, Мар’яна Курій, Іванна Юхимчук, Ольга Стеблак, Tata Kalita, Інна Івасюк, Катерина Кароль, Уляна Недошитко, Христина Куцій, Олександр Очеретний.

Афіша організаторів 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *