ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові запікетують посольство Чехії

|

Сьогодні, 4 вересня, заплановано провести пікет Генерального консульства республіки Чехія у Львові, яке розташоване на вулиці Антоновича, 130 . Про це Львівському порталу повідомили у Громадському  секторі Майдану Львів.

«4 вересня о 14.00 громадські активісти зберуться біля посольства Чехії у Львові, за адресою Антоновича, 130,  з тим, щоб нагадатидружній країні гасло їх боротьби проти радянської окупації у 1968 р.: “Ганьба окупантам”», – йдеться у повідомленні Громадського сектору Майдану Львів.  

Нагадаємо, що Чехія разом з Угорщиною, Словаччиною і Кіпром висловились проти запровадження нових санкцій проти Росії. Таким своїм голосом вони можуть заблокувати впровадження цих санкцій на загальноєвропейському рівні. Але сьогодні у Європі не може бути виключно приватних інтересів, і такими своїми діями чеський уряд не лише сприяє окупації України, але й збільшує загрози для свого чеського народу.

Тож за ініціації львівського осередку Громадського Сектора Євромайдану спробуємо показати можливий варіант подальшого розвитку подій для Чехії, в разі, якщо вона продовжуватиме підігрувати режиму Путіна.

                

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *