ОСТАННІ НОВИНИ

Три райони Львівщини готують зустріч десантникам, що «повернулися з пекла»

|

Місцева влада та громади Бродівського, Буського і Кам’янка-Бузького районів готуються урочисто зустріти воїнів 80-ої аеромобільної бригади ВДВ Збройних сил України, які сьогодні, 3 вересня, повертаються додому після тривалих і важких боїв на Сході. Про це повідомила народний депутат України Ірина Сех, поінформували Львівський портал в прес-службі нардепки.

За її словами, приблизно о 16-17 годині люди зберуться біля траси на в’їзді в Бродівський, Буський та Кам’янка-Бузький райони з державною символікою, щоб привітати героїв.

«На Львівщину повертаються 146 військових 80-ї аеромобільної бригади, яка воювала в самому пеклі, зокрема тривалий час тримала оборону Луганського аеропорту, й зазнала великих втрат. Громади хочуть зустріти наших героїв, як це належить, щоб вони відчули, як ми цінуємо їхній подвиг, як любимо й чекаємо їх», – зазначила Ірина Сех.

Вона також зазначила, що разом із іншими воїнами додому їде Тарас Личко – депутат Сколівської районної ради від ВО «Свобода», який на Сході від самого початку антитерористичної операції. «Тарас разом з іншими обороняв Луганський аеропорт, в певний період з ним довго не було зв’язку, й ми дуже переживали… Однак, Богу дякувати, він повертається», – каже народний депутат. 

Фото: УНІАН 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *