ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр оборони Гелетей кидає слухавку, коли до нього телефонують бійці з зони АТО

|

Міністр оборони Валерій Гелетей вислухав питання бійця батальйону “Дніпро-1” про ситуацію в Іловайську і кинув трубку. Про це повідомив у себе на сторінці в Facebook журналіст Євген Кузьменко, передає Львівський портал.   

«Розмовляв з одним з тих бійців батальйону Дніпро-1, які крізь” Град “, міномети та інші вогневі шквали прорвалися з-під Іловайська. Всі похмурі подробиці озвучувати поки не буду, але є дещо, про що промовчати не маю права. Цитую дослівно:

– У мене був телефон Гелетея, я йому особисто дзвонив, він тупо вислухав мене 20 секунд і кинув трубку.

– Гелетей?

– Так.

– І нічого не сказав?

– Ні. Мені дали його номер телефону, я подзвонив, він взяв трубку. Я запитав, чи це він. Він сказав: «Так». Я запитав: «А ви збираєтеся висилати підмогу в Іловайськ? Нас звідси витягувати?”. Він нічого не сказав і кинув трубку».

Кінець цитати», – написав журналіст.

За словами Євгенія  Кузьменка, він не займається провокаціями і не розпалює ситуацію.

«Ну, по-перше, я написав 1/100 почутого. Однак не написати цього я не міг. По-друге, так, субординація була порушена. Але тут же заступник голови Дніпропетровської ОДА Святослав Олійник пише:” Ми дзвонили йому разів десять. Наприкінці він теж не брав трубку. Так що там про субординацію?», – риторично запитує журналіст.

Кузьменко вважає, що не можна ігнорувати подібні історії.

«Вкутатися мантрою  «Нічого не бачу, нічого не чую» теж не можна. Це не менш пагубна установка, ніж істерично волати: «Всі на Київ, вали гадів!», переконаний журналіст.

На його думку, міністр оборони мав би бодай морально підтримати бійців, які впродовж тривалого часу перебували в оточенні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *