ОСТАННІ НОВИНИ

Новоазовськ обстрілюють снарядами з невідомою речовиною

|

Під час вибухів снарядів, з яких обстрілювали Новоазовськ, виділялася невідома речовина. Про це йдеться у повідомленні прес-центру РНБО, інформує кореспондент Львівського порталу.

26 та 27 серпня позиції сил АТО в районі Новоазовська були обстріляні з установок залпового вогню «Град». Помічено, що під час вибухів їх снарядів виділялася невідома речовина, яка викликала сльозогінність. За попереднім аналізом, це може бути наслідком згоряння застарілого твердого ракетного палива, яке використовується у220 ммреактивних некерованих снарядах.

За наявним маркуванням встановлено, що вказані снаряди -9 М27, перебувають на озброєнні Збройних сил РФ. Це додатково підтверджується даними класифікатора Головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ.

На Маріупольському  напрямі об`єднані сили АТО удосконалюють інженерно-фортифікаційне обладнання блокпостів та опорних пунктів та здійснюють профілактичні заходи на території міста. Мешканці разом з переселенцями із захоплених терористами міст, допомагають військовим будувати укріплення, щоб не допустити штурму російськими військовими віддалених районів міста. Маріупольці масово йдуть у військкомати, висловлюючи бажання захищати своє місто від вторгнення російської армії.

 Фото: Міноборони РФ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *