ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на концерті збиратимуть кошти для бійців «Айдару»

|

30 серпня у львівському Палаці Мистецтв відбудеться доброчинний акустичний концерт «Авангард». Всі кошти з проданих квитків підуть на придбання спеціального обладнання для добровольчого батальйону «Айдар», що воює зараз на Сході України. Захід розпочнеться о 17.00 год. Організатор – Молодіжне Об’єднання «Граніт». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Підтримати нашу ідею погодилось чимало відомих гуртів. Серед учасників, зокрема, є «Веремій», «Холодне Сонце», «Дикі Серцем», «К402», «СолоДощів». Усі вони погодились відмовитись від своїх гонорарів заради допомоги нашим добровольцям, які зараз воюють на Сході», – розповіла Анастасія Витрикуш, член Молодіжного Об’єднання «Граніт» та співорганізатор концерту.

Придбати квитки можна за телефонами: 096-242-03-04, 050-075-13-93, у профкомах ЛНУ ім. І. Франка (вул. Університетська,1), ІБІД Львівської політехніки (093-643-82-91), або безпосередньо у кав’ярні «Меделін» (пл. Коліївщини, 1) та у магазині «Наш формат» (вул. Братів Рогатинців, 2).

Звіти щодо подальшого використання зібраних коштів організатори обіцяють публікувати у соцмережах на сторінках, присвячених цьому заходу, а також на офіційних сторінках Молодіжного Об’єднання «Граніт».

Фото: politikus.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *