ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» відновлює постачання скрапленого газу

|

З першого вересня ПАТ «Львівгаз» відновлює постачання скрапленого газу за пільговими цінами на території Львівської області. Відтепер, вартість цього виду палива становитиме 170 гривень за балон ємкістю21 кілограм– повідомили Львівському порталу у прес-службі «Львівгазу».

Розпочати реалізацію скрапленого газу підприємству вдалося завдяки участі у спеціалізованих аукціонах, які відбулися 12 та 21 серпня. На них ПАТ «Львівгаз» закупило приблизно 343 тонни скрапленого газу. Цього об’єму палива вистачить, щоб забезпечити приблизно двомісячну потребу споживачів Львівщини.

«У зв’язку з підвищенням закупівельної вартості та збільшенням тарифів на транспортування, приблизно на 18% зросла вартість реалізації скрапленого газу» – повідомив голова правління ПАТ «Львівгаз» Володимир Зленко. 

Таким чином, пільгова вартість одного балону газу на сьогодні становить 170 гривень, а його комерційна ціна сягає 380 гривень за балон.

Нагадаємо, що з лютого 2014 року спеціалізовані аукціони з продажу скрапленого газу для потреб населення не проводилися. Через це у Львівській області виник дефіцит цього виду палива, а більше як 50 тисяч сімей взагалі залишилися без газопостачання.

Фото: grim.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *