ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 260 кілограмів наркотиків намагався ввезти в Україну зухвалець (відео)

|

Близько 18 години 23 серпня у пункт пропуску для автомобільного сполучення «Рава-Руська», на в’їзд в Україну на смугу руху «зелений коридор» прибув мікроавтобус марки «Мерседес» української реєстрації,2006 року випуску, під керуванням 27-річного громадянина України. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Держприкордонслужби України.

Під час оформлення даного транспортного засобу, виходячи з оцінки та аналізу ризиків, виникла підозра щодо можливого переміщення прихованих від прикордонно-митного контролю товарів. У зв’язку з цим старшим зміни прикордонних нарядів автомобіль було направлено на поглиблений прикордонно-митний контроль.

Під час поглибленого огляду автомобіля спільною прикордонно-митною групою в присутності співробітників СБУ за допомогою прикордонної службової собаки «Рекс» у спеціально виготовленій у подвійному днищі салону автомобіля схованці виявлено фасовану в поліетиленові пакети речовину сіро – зеленого кольору загальною вагою 257 кг 400 грам.

За результатом експрес-аналізу встановлено, що виявлена та вилучена речовина ймовірно є – наркотична речовина «гашиш». Виявлену речовину передано співробітникам СБУ.

Сума оцінки вилученого товару встановлюється.

 

Фото:www.tourprom.ru 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *