ОСТАННІ НОВИНИ

Дільничні інспектори шукатимуть переселенців, які ухиляються від військового обліку

|

Головне управління МВС України у Львівській області зобов’язало дільничних інспекторів проводити спільно заходи з органами місцевого самоврядування та представниками військових комісаріатів щодо вручення повісток особам, які підлягають призову на військову службу. 

Про таке розпорядження голову Львівської обласної ради Петра Колодія поінформував начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області Дмитро Загарія, передає кореспондент Львівського порталу. 

Дмитро Загарія також повідомив, що особовий склад отримав вказівку негайно повідомляти відповідні комісаріати у разі виявлення громадян, які не перебувають, проте повинні перебувати на військовому обліку, а також осіб, які отримали громадянство України і повинні бути взяті на військовий облік. 

„При виявленні фактів ухилення військовозобов’язаного від військового обліку після попередження, зробленого відповідним військовим комісаріатом, відомості негайно вносити до Єдиного реєстру досудових розслідувань та, у відповідності до ч. 5 ст. 38 Закону „Про військовий обов’язок і військову службу”, в семиденний строк повідомляти

районні (міські) військові комісаріати про призовників, яким повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Робота в цьому напрямку перебуває на контролі керівництва ГУ МВС”, – йдеться у повідомленні начальника ГУ МВС у Львівській області. 

Нагадаємо, що голова Львівської обласної ради Петро Колодій звернувся до начальника головного управління Міністерства внутрішніх справ України у Львівській області Дмитра Загарії та тимчасово виконуючого обов`язки військового комісара Львівського обласного військового комісаріату Олександра Тіщенка з проханням усіма законними

методами забезпечити прибуття до районних військових комісаріатів області для постановки на військовий облік жителів східних областей, які тимчасово проживають на території Львівської області і є військовозобов`язаними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *