ОСТАННІ НОВИНИ

Терористи залишають після себе «міни-сюрпризи» (фото)

|

Терористи, які втікають зі звільнених міст вдаються до різноманітних підлостей аби ускладнити життя мирних людей на звільнених територіях. Вже увійшли у звичку підриви мостів та залізничних колій, знищення маргиналами підприємств господарчого та харчового спрямування. Однак терористи на цьому не зупинились. Вони почали виготовляти так звані міни – пастки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного регіонального медіа-центру МО України 

Терористи вкладають бухівку  у ручки, телефонм, або в інші предмет. Людина, що взяла його до рук в кращому випадку залишається калікою.  За весь час нашого перебування тут ми знешкодили кілька сотень подібних сюрпризів, – розповів офіцер інженерних військ Сергій Голобородько. 


 

«Ми закликаємо людей не брат до рук не своїх речей. Навіть якщо ви побачили на дорозі дорогий телефон чи ще щось. Най краще лежить. Крім того, якщо ви побачили десь «нічіну» сумку чи дипломат, або невідомий автомобіль, який тривалий час припаркований біля вашого будинку  відразу телефонуйте до служби МНС. Адже так ви врятуєте життя і собі і людям що знаходяться поруч з вами», – застеріг офіцер.

Фото : Тарас Грень. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *