ОСТАННІ НОВИНИ

В неділю в усіх церквах Львівщини молитимуться за Україну

|

24 серпня 2014 року відзначатимуть одне із найбільших державних свят – 23-тю річницю Дня незалежності України. Цей день на Львівщині розпочнуть спільним молебнем «За Україну» в усіх храмах області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОР.

Об 11.00 годині заплановано демонстрацію зразків бронетанкової техніки ДП «Львівський бронетанковий завод» (м. Львів, вул. Стрийська).

Цього ж дня о 13.00 годині за участю керівництва Львівщини та представників громадськості відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятників В’ячеславові Чорноволу, Михайлові Грушевському, а також – покладання квітів та запалення лампадок до могил осіб, які загинули під час Революції Гідності, та поховані на полі почесних поховань Личаківського кладовища (13.25 година).

Водночас на кладовищі відбудеться покладання квітів та запалення лампадок до могил жителів Львівської області, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції.

О 14.10 годині квіти покладуть до пам’ятника Степанові Бандері, а о 14.40 годині – до пам’ятника Тарасові Шевченку.

Завершать відзначення Дня незалежності вуличною виставою «Музи Генія», приурочену також до 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка (21.00 година; м. Львів, площа перед пам’ятником Т. Шевченку).  

Напередодні, 23 серпня, з нагоди Дня Прапора о 9.55 годині відбудеться церемонія підняття Державного Прапора України.

Фото: hochu.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *