ОСТАННІ НОВИНИ

В боях за визволення Іловайська загинули 9 бійців, серед них українець американського походження

|

За вечір вівторка і ніч проти середи, після загибелі «Усмішки» (позивний бійця «Донбасу») під час вуличних боїв загинуло ще четверо героїв з батальйону Нацгвардії «Донбас» і чотири людини з спецбатальйону міліції «Шахтарськ». Про це на своїй сторінці у Facebook написав радник глави МВС Антон Геращенко, передає кореспондент Львівського порталу

А.Геращенко зазначив, що у тому числі зі складу батальйону «Донбас» загинув і громадянин України американського походження позивний «Франко».

Радник глави МВС також написав, що бої між українськими силовиками та терористами тривають. «Батальйон «Донбас» контролює половину міста, розділеного залізницею. Залишки терористів закріпилися в іншій половині і запекло опираються. До них через поля дрібними групами просочуються підкріплення з боку Харцизька та Макіївки. 
Терористи ведуть мінометний вогонь з поки контрольованої ними частини міста по нашій написав він. 

«Якщо штаб АТО вирішить перекинути під Іловайськ підкріплення у вигляді бронетехніки і артилерії для зміцнення кільця блок постів навколо міста – це буде правильне рішення!», – резюмував радник міністра. 

Фото: Антон Геращенко#Facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *