ОСТАННІ НОВИНИ

Залізничники ледь встигають відновлювати підірвані колії та перегони на Донбасі

|

Через бойові дії пошкоджено перегін Скотувата–Ясинувата, рух зі станцій Ясинувата та Донецьк не здійснюється. Про це Львівському порталу повідомили в прес-центрі Укрзалізниці.

За їхньою інформацією, 16 серпня на перегоні Скотувата-Ясинувата зруйновано опору та600 мконтактної мережі парної і непарної колій, а самі колії підірвано.

Раніше, 12 серпня, терористи вже підривали колії на цьому перегоні, проте залізничникам вдалося відновити рух. При цьому, як повідомили в головному управлінні колійного господарства Укрзалізниці, на цьому та на інших перегонах колії бойовики підривають неодноразово, а залізничникам у стислий термін доводиться здійснювати відновлювальні роботи для  забезпечення руху поїздів.

У разі доступу до об’єкту, колійники планують вже сьогодні відновити колію на перегоні Скотувата–Ясинувата.

На минулому тижні, за даними фахівців, було пошкоджено колії на58 кмперегону Щотове–Штерівка,1 кмперегону Штерівка–Марусине,991 кмКондрашівська Нова–Новосвітловодський,42 кмМенчугове–Моспине, а також на станції Менчугове. Більш точні дані, а також сума збитків залізниці будуть отримані після закінчення бойових дій і детального огляду пошкоджених колій та інженерних споруд.

Раніше повідомлялося, що станції Донецької залізниці: Ясинувата, Донецьк, Донецьк-Північний не приймають і не відправляють поїзди через бойові дії та пошкодження інфраструктури, наразі відправлення пасажирських поїздів здійснюється зі станції Костянтинівка. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *