ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахтар» подякував львів’янам з підтримку

|

На останньому матчі «Шахтар» –  «Металіст» «Арена Львів» зібрала більш ніж 18 500 глядачів. «Шахтар» вдячний кожному, хто був минулої суботи на стадіоні, та своєю підтримкою створив таку необхідну для перемоги команди атмосферу. Щоб наглядно висловити свою вдячність львів’янам, клуб розмістив по всьому місту біл-борди із подякою. «Львове, Дякуємо за підтримку!». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі донецької команди.

« Відмінна публіка у Львові! Будемо сподіватися, що з кожною грою буде додаватися  вболівальників. Думаю, такий стадіон – один з найкрасивіших в Україні – заслуговує, щоб на ньому проводилися матчі і міжнародного рівня. Ліги чемпіонів і чемпіонату України. Будемо сподіватися, що на поєдинках Ліги чемпіонів буде повний стадіон», – відмітив головний тренер ФК «Шахтар» Мірча Луческу. 

Перевірити чи справдяться сподівання «гірників» ми зможемо вже через тиждень, 29 серпня, коли «Шахтар» буде приймати на «Арені Львів» маріупольський «Іллічівець». Початок гри о 19.00.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *