ОСТАННІ НОВИНИ

Загадково підступна гуманітарка Путіна (фото, відео)

|

Сумніви українців щодо благородної мети путінської «гуманітарки» зростають у міру наближення білих «Камазів» до українсько-російського кордону. У мережі з’являються нові відео і фото загадкового «конвою», передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, з’явилося фото одного з «Камазів», у тенті якого видно прорізані отвори для вентиляції повітря. Експерти припускають, що в цій фурі перевозять людей. Окрім того, очевидці сфотографували одну з фур «гуманітарного конвою», під тентом якої проступає контур, схожий на бойову техніку, пише “Остров”.

 

Нагадаємо, Голова громадської організації Громадянська ініціатива «Права справа» Дмитро Снєгирьов припустив, що в гуманітарний вантаж, який везе колона машин з Росії, заховано радіомаяки для наведення вогню систем “Град”.

Окрім того, представник Міжнародного Комітету Червоного Хреста Андре Льорш заявив, що Росія порушила домовленість із Червоним хрестом і відправила гуманітарний вантаж в Україну, не надавши попередньо список того, що знаходиться в вантажівках.

До сих пір ми цього списку не отримали. Саме тому нас так здивувала звістка про те, що з Росії все-таки направлена колона гуманітарної допомоги. Ці повідомлення остаточно нас заплутали: тепер ми повинні самі розібратися в тому, що відбувається», – заявив він.

 

Відео: Роман Тюков, youtube

Фото: Остров

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *