ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра Львів прощатиметься з героєм, що загинув на Сході

|

Завтра, 7 серпня, Львів прощатиметься з Кирилом Андреєнком. Військовий загинув 29 липня під час проведення спеціальної операції в зоні проведення АТО. Поховають Кирила у Львові на Личаківському цвинтарі на полі почесних поховань № 76. Кирило Андрієнко був командиром групи спецпризначення окремого полку сухопутних військ Збройних сил України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Прощання із героєм відбудеться о 10.00 год. біля будинку на вул. Кутова, 10, де мешкає сім’я. О 11.30 год. відбудеться Літургія та прощання в Гарнізонному храмі св. ап. Петра та Павла на вул. Театральній. Чин похорону відбудеться орієнтовно о 13.00 год. на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань.

Довідка

Кирило Андреєнко – випускник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 2011 року за спеціалізацією «Управління діями підрозділів військової розвідки та спеціального призначення».

Народився 06.05.1988 року в м. Чита, Росія.

Призваний через Красногвардійсько-Кіровський ОРВК м. Дніпропетровськ.

Закінчив Академію з дипломом з відзнакою та золотою медаллю.

Наказом Міністра оборони України від 18.06.2011 року № 588 призначений на посаду командира групи спеціального призначення роти спеціального призначення загону спеціального призначення з окремого полку спеціального призначення сухопутних військ Збройних сил України (А0680 м. Кіровоград).

Фото: Львівський портал 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *