ОСТАННІ НОВИНИ

Військова техніка РФ чатує біля українського кордону

|

Упродовж доби Держприкордонслужба України зафіксувала зосередження військової техніки РФ поблизу кордону України та на адміністративному кордоні з АР Крим, а також спроби бойовиків блокувати дії прикордонних підрозділів.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України.  

Зокрема, уночі з 27 на 28 червня на блокпосту ЗС РФ, в районі газоросподільчої станції с. Стрілкове Генічеського району Херсонської області, ще додатково з’явилась реактивна установка залпового вогню «Град» та комплекс типу «С-300». На передніх позиціях спостерігаються ПЗРК та гармата.

Колона автомобільної техніки Держприкордонслужби разом із підрозділами ЗС України близько 8 години ранку 28 червня була атакована на Луганщині з використанням не лише стрілецької зброї, але й фугасних мін, які були закладені заздалегідь. Прикордонники прийняли бій та дали відсіч. В результаті обстрілу 2 прикордонника поранені, пошкоджено військову техніку. Втрати терористів встановлюються.

З 23.30 до 23.50 28 червня також на Луганщині був обстріляний з мінометів опорний пункт Держприкордонслужби в наслідок якого 1 прикордонник зазнав поранення.

Фото: wartime.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *