ОСТАННІ НОВИНИ

Під Слов`янськом знову стріляють. Є жертви

|

Терористи знову ведуть обстріл позицій сил АТО під Слов`янськом. Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці, передає кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, з мінометів обстрілюється блок-пост силовиків на перетині доріг на Слов`янськ та Красний Лиман. “Серед силовиків є втрати”, – написав Д.Тимчук.

Цю ж інформацію підтвердив і командир батальйону “Донбас” Семен Семенченко. За його даними, вбиті двоє військовослужбовців і двоє поранено.

“Знову терористи показали, що з ними не можна домовлятися. Тривають обстріли наших постів”, – пише він у себе на Фейсбуці.

Як повідомляв раніше Львівський портал, 27 червня Президент Петро Порошенко ухвалив рішення про продовження “перемир`я” ще на 72 години.

Батальйон “Донбас” попросив українців зібратися біля адміністрації президента об 11:00 цієї неділі. Головна вимога – припинити перемир`я, впровадити воєнний стан, видати достатню кількість зброї батальйонам і дозволити їм здійснити заходи, необхідні для винищення окупантів.

 Фото: fakty.ictv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *