ОСТАННІ НОВИНИ

На крісла керівників ДАІ Львова та області з’явилось п’ятеро претендентів

|

Завершено прийом документів від кандидатів на посади начальника УДАІ ГУМВС України у Львівській області та начальника відділу ДАІ з обслуговування міста Львів ГУМВС України у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили в управління кадрового забезпечення ГУМВС України у Львівській області.

На посаду начальника УДАІ ГУМВС України у Львівській області свої кандидатури подали:

Ділай Михайло – полковник міліції, народився 22 листопада 1966 року. Перебуває на посаді заступника начальника Управління державної автоінспекції УМВС України у Волинській області.

Підгаєцький Василь – полковник міліції, народився 12 грудня 1962 року. Перебуває на посаді начальника курсів післядипломної освіти інституту післядипломної освіти та заочного навчання Львівського державного університету внутрішніх справ.

На посаду начальника ВДАІ з обслуговування міста Львів ГУМВС України у Львівській області свої кандидатури подали:

Гребенюк Олександр – підполковник міліції, 1970 року народження. Перебуває на посаді інспектора з професійної підготовки ГКЗ СБСМ «Грифон» ГУМВС України у Львівській області.

Мирончук Сергій – майор міліції, 1985 року народження. Перебуває на посаді старшого інспектора кадрового забезпечення Управління державної автоінспекції ГУМВС України у Львівській області.

Цимбрило Ігор – майор міліції, 1970 року народження. Перебуває на посаді начальника сектору оформлення матеріалів ДТП, дізнання та розшуку транспортних засобів відділу ВДАІ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області.

Прийом документів здійснювався кадровою комісією Головного управління МВС України у Львівській області з 17 до 25 червня 2014 року.

Джерело фото: ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *