ОСТАННІ НОВИНИ

Пікет АМКУ у Львові довів працівника комітету до серцевого нападу

|

У Львові пікетували обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України через закупівлю бронежилетів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОТВ АМКУ.

25 червня під стінами Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України відбувся пікет представників громадських організацій – «Самооборона Львівського Євромайдану»,«Афганська сотня» та інших. Згодом пікетувальники увійшли в будівлю АМКУ з вимогою негайного розблокування закупівлі бронежилетів для української армії, яку, за їх словами, заблокував АМКУ, та негайної зміни керівництва відомства у зв’язку з непрофесійною діяльністю. Вони подали відкритий лист-звернення,в якому зазначили про необхідність відставки в.о. Голови АМКУ Миколи Бараша та Голови Львівського обласного територіального відділення АМКУ Андрія Басараби.

Після телефонної розмови з Миколою Барашем активісти,отримавши копію рішення АМКУ про відмову ТОВ «Аммо С» у задоволенні вимог, таки покинули приміщення, при цьому давши керівництву АМКУ 48 годин на виконання умов, зазначених у відкритому листі-звернені.

Сьогодні, 27 червня, після сплину встановленого 48 годинного терміну, пікетувальники повернулись під стіни Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України з вимогою люстрації керівництва Комітету.

У результаті чого одному з працівників Львівського АМКУ стало зле. Швидка, яка прибула за викликом, діагностувала серцевий напад. Наразі життю співробітника Комітету нічого не загрожує.

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *