ОСТАННІ НОВИНИ

Зіркове журі обиратиме в суботу на «Південному» міні-міс

|

Щорічний конкурс дитячих талантів «Міні-міс «Південного» відбудеться цієї неділі, 28 червня, у День Конституції України. Відтак усі охочі львів’яни можуть прийти та повболівати за юних львів’янок, які проявлятимуть на сцені «Південного» свої творчі здібності та таланти. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ТВК «Південний».

Загалом до участі у конкурсі зголосилося більше півсотні дівчаток, проте під час кастингу організатори відібрали десять найталановитіших учасниць. Жодних організаційних чи інших внесків конкурс «Міні-міс «Південного» не передбачає, відтак участь у ньому можуть прийняти усі дівчатка, незалежно від матеріального чи соціального стану батьків. Головна умова участі у конкурсі – вміння проявити свій талант перед глядачами та суддями.

До складу журі конкурсу увійшли Директор рекламно-продюсерського центру «Вінкс» та дитячої театральної школи моделей Людмила Бурбура, хореограф-постановник телешоу «Майданс-3» та фіналіст конкурсу «Танцюють всі» Вадим Лященко, Віце-королева Західної України 2001 року Тетяна Гропа, хореограф- постановник відкриття стадіону «Арена Львів» Мар’яна Свята.

За словами організатора та головної судді конкурсу Ганни Лащук, мета конкурсу – розвивати таланти обдарованих дітей та популяризувати позашкільний творчий розвиток молоді. «Кожна дитина є унікальною, гарною і неповторною. Ми не ставимо собі за мету виокремлювати ту чи іншу дівчинку, суб’єктивно оцінюючи її зовнішність, як це відбувається на дорослих конкурсах краси. Ми хочемо, щоб наші учасниці проявляли свої вміння чи то танцювати, чи співати, чи грати на музичних інструментах, чи показувати спортивний чи творчий майстер-клас. На конкурс ми відібрали тих учасниць, які працюють над собою і розвивають свої таланти. Ми зацікавлені з допомогою нашого конкурсу стимулювати дітей до подальшої роботи над собою» – розповідає Ганна Лащук.

Фінал конкурсу «Міні-міс» відбудеться 28 червня 2014 року о 13 годині на центральній площі «Південного».

Партнерами конкурсу є рекламно-продюсерський центр «Вінкс», супермаркет дитячих товарів «Лімпопо», дитячий розважальний центр «Веселка», спортивний комплекс «Грація». 

Фото: pivdennij.com   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *