ОСТАННІ НОВИНИ

Як відпочити і заробити одночасно

|

Аналітики Slando оцінили вакансії і приблизний рівень зарплат в приморських містах. Без досвіду роботи можна знайти лише вакансії з низьким рівнем зарплати, щоправда кожен роботодавець пропонує безкоштовне проживання та харчування, інформує кореспондент Львівського порталу.

Наприклад, за 70-300 гривень на день можна на узбережжі Азовського і Чорного морів розносити пахлаву, торгувати сувенірами, пиріжками або морепродуктами, обслуговувати водні атракціони. За 50 гривень в день можна зазивати відвідувачів в Бердянську на виставку екзотичних риб і тварин.

1,5-2 тис. гривень в місяць готові платити молодій людині за розміщення шезлонгів і парасольок на пляжі в районі Ластівчиного гнізда. До 3 тис. гривень можуть заробити в одеському ресторані офіціантка і бармен без досвіду роботи, а також студент-аніматор в пансіонаті в Кирилівці. На 3 тис. гривень шукають кухонну робітницю в Алушту, на 2,7-3,5 тис. гривень – прибиральницю в готель. 4 тис. гривень готовий платити роботодавець недосвідченій, але чесній і комунікабельній дівчині-продавцю в магазині живого пива в Керчі.

А ось людям «неслов`янської» зовнішності пропонують на узбережжі роботу з приготування шаурми («перевага арабам», – вказують в оголошенні) і чебуреків («вітаються люди східноазійської зовнішності. Зарплата 6-6,5 тис. гривень», – пише користувач ). Молодим кримським татаркам віддадуть перевагу на роботі няні в літній сезон, з зарплатою 2-3 тис. гривень.

Варто додати, якщо в Україні можна влаштуватися в літній сезон покоївкою в готель за 3 тис. гривень, то в приморський готель у Польщі компанія з працевлаштування «зазиває» на 6,5-7,5 тис. гривень на місяць.

 

Фото: fl.at.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *