Економічний потенціал Малопольщі презентують на «Південному»

|

Інтерактивний стенд «Економічний Потенціал Малопольщі» офіційно презентували на території ТВК «Південний» у торговому центрі «Європа» у рамках відкриття Економічного представництва Малопольського Воєводства Республіки Польща у Львові. Спільний проект Малопольської агенції регіонального розвитку (MARR SA), Малопольського Воєводства та Львівської торгово-промислової палати (Business in Malopolska – Partnership Network) сприятиме активній співпраці українського та польського бізнесу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ТВК «Південний».

Показово, що презентація економічного потенціалу Малопольщі відбулася напередодні підписання економічної частини Угоди про асоціацію України з ЄС. Всі охочі можуть оглянути мультимедійну презентацію Малопольщі на «Південному» до 24 липня 2014 року.

 

В урочистому відкритті Економічного представництва взяли участь другий секретар посольства Республіки Польща в Україні, керівник відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства РП у Києві Малгожата Гавін, директор департаменту з обслуговування інвесторів Малопольського агентства Беата Гурска-Нєц, консул Генконсульства Польщі у Львові Марцін Зєнєвіч, президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас, генеральний директор ТВК «Південний» Петро Гнилянський, представники місцевої влади та бізнесу.

Представництво у Львові – третій економічний осередок Малопольщі на Сході. Два вже працюють у Калінінграді та Ризі. За словами керівника представництва Малопольського воєводства у Львові Юрія Булика, головною метою його створення є допомога у налагодженні прямих бізнес-контактів між регіонами насамперед для середніх та малих підприємств: «Хтось шукає постачальника, хтось ринок збуту чи інвестора. Все що треба зробити – заповнити заявку, яка буде направлена безпосередньо зацікавленій аудиторії».

Як зазначила Малгожата Гавін, «відкриття представництва Малопольського воєводства у Львові – це відповідь на очікування польських підприємців».

Водночас генеральний директор ТВК «Південний» Петро Гнилянський наголошує, що торговий комплекс «Південний» налаштований на активну співпрацю з європейським та готовий до реалізації низки спільних проектів. «Ми відкриті до співпраці і сподіваємось реалізувати спільно з нашими західними сусідами чимало перспективних проектів, серед яких – відкриття представництв польського бізнесу на території нашого комплексу, партнерство у відкритті кінотеатру тощо», – зазначає ген директор ТВК «Південний».

Фото: прес-центр ТВК «Південний»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *