ОСТАННІ НОВИНИ

Поляки везуть до Львова мультимедійну виставку: відвідувачі ставатимуть чарівниками

|

Наступного тижня у Львові в рамках проекту «Медійний дитсадок» відкриється виставка «Інтерактивний ігровий простір», створена польським Центром МедіаМистецтв. Виставка складатиметься з шести інтерактивних інсталяцій, де відвідувачам запропонують поекспериментувати з сучасними динамічними мультимедіа. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У кожній секції учасник виставки зможе відчути себе творцем, докластися до створення чогось нового. У секції «Малювання світлом» кожен рух матиме свою форму, колір, розмір, звук.

У секції «Фактури» – від дотику до справжньої води, кори, каміння, моху, трави,

водяної пари та інших природних матеріалів, відразу виникатиме відповідне природне явище, процес чи елемент, з’явиться на екрані.

В «Інтерактивній платформі» – перед відвідувачами будуть кольорові майданчики, але насправді це – клавіші великого інструменту, отже – кожен крок матиме звук, і можна буде створи свою музику.

«ЧервонийЗеленийСиній» – потрібно зняти взуття та увійти у різнокольоровий лабіринт, калейдоскоп допоможе отримати решту кольорів з трьох основних – червоного, синього та зеленого.

У секції «Чарівники» – учасники малюватимуть персонажів, про яких розповідатимуть у вірші.

«Кінко» – це добірка польської авторської анімації (мультиків), яку стерегтиме інтерактивний пес!

Біля кожної інсталяції працюватимуть волонтери, які все пояснюватимуть та

допомагатимуть бавитися й творити. «Ви матимете змогу малювати світлом, проектувати реальність на екран, створити власний музичний твір, крокуючи по майданчику, поблукати у кольоровому лабіринті, випробувати свою фантазію, побачити добірку польської авторської анімації», – розповіли організатори виставки.

Виставка працюватиме з 4 липня до 31 серпня у Львівському Палаці Мистецтв. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *