ОСТАННІ НОВИНИ

Російські прикордонники розстріляли автомобіль з громадянами РФ

|

Російська Федерація порушує угоду в частині припинення пропуску осіб та вантажів у тимчасово закритих пунктах пропуску в Луганській та Донецькій областях. Про це Львівському порталу повідомив відділ взаємодії за ЗМІ Державної прикордонної служби України.

Зокрема, українські прикордонники зафіксували такий принцип діяльності прикордонної служби Росії: «бойовиків, які в’їжджають з Росії в Україну, впускають не помічаючи, а в зворотному напрямку – знищують». Так, 25 червня, неподалік від села Провалля Свердловського району Луганської області, в безпосередній близькості від лінії кордону російські прикордонники розстріляли «Газель», в якій  перебували громадяни РФ, що брали участь у бойових діях на території України на боці сепаратистів.

У Генічеському районі прикордонники спільно з співробітниками СБУ та МВС затримали бандформування, яке в населеному пункті Фрунзе розтрощило центральний офіс товариства «Дніпро». Окрім зареєстрованої зброї, у затриманих осіб вилучено 16 коктейлів Молотова та 24 саморобні шумові гранати. 

Прикордонні підрозділи продовжують охорону і оборону  державного кордону України в складних умовах – повідомляють у прес-службі відомства. 

Фото: 24tv.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *