ОСТАННІ НОВИНИ

Де влітку можуть стажуватися студенти

|

Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна підготував добірку ТОП-6 найкращих стажувань для студентів та випускників. У так званій «інструкції» стажера фахівці HeadHunter виділили компанії, у яких можна не лише набути досвіду і трохи заробити, але і зробити перший крок до роботи своєї мрії, передає Львівський портал.

Практично студент мріє працювати в міжнародній компанії. Для тих, хто навчається в сфері фінансів, можливість випробувати свої сили надає програма Young Financial Advisor Programme від європейського лідера в сфері фінансового консалтингу. Стажування оплачуване, винагороду пропонують від 4 500 грн. і вище. До обов’язків стажера будуть входити консультування та супровід клієнтів, укладення договорів страхування, накопичення та інвестицій. Роботодавець також обіцяє стажерам можливість додаткового навчання.

Академія бізнесу міжнародної компанії EY (колишній Ernst&Young) відкрила вакансію інтерна. На цю позицію розглядають студентів від третього курсу навчання, з хорошим рівнем англійської мови, гарними навичками роботи з комп’ютером та можливістю працювати по 20 годин на тиждень. До основних задач стажера увійдуть певні адміністративні обов’язки, робота в CRM та допомога в підготовці матеріалів до семінарів.

Та ж компанія EY потребує комунікабельного, аналітичного та критичного Transfer Pricing Intern. Для цієї вакансії знання англійської мови повинне бути на рівні вище середнього, як і володіння українською та російською мовами. Кандидату знадобиться освіта фінансового або математичного спрямування; також він повинен розбиратися в трансфертному ціноутворенні. Знання податкового законодавства буде значною перевагою. Для того щоб претендувати на посаду, кандидат повинен мати хороші знання базових офісних програм (MS Word, Excel і Power Point).

Стажери потрібні й у відділення ProCredit Bank в Києві, Львові, Дніпропетровську, Одесі та Донецьку. Тривалість програми – півроку. Сума стипендії, що виплачується кожного місяця, – 2 000 грн., студентам з інших міст компенсується вартість проживання (1 500 грн.). Під час навчання учасники будуть здобувати базові знання у фінансовій на економічній сферах, ознайомляться з основами банківських процесів і послуг, принципами бухгалтерського обліку та здобудуть багато іншого корисного досвіду. Охочі попрацювати на цій посаді повинні бути готовими до повної зайнятості, мати вищу освіту, знати англійську мову на середньому рівні та вміти працювати в команді.

Цікаву можливість стажування на виробництві пропонує компанія SUN InBev Ukraine. Той, хто потрапить на програму, дізнається про всі тонкощі сучасного пивоваріння. Найкращим інтернам роботодавець готовий запропонувати посаду на самому виробництві або у відділі логістики. Компанії потрібні активні, комунікабельні кандидати з лідерськими якостями. Виробничі майданчики, де пошукачі можуть здобути свій перший досвід роботи, знаходяться в Бельгії (Левен), Харкові, Чернігові та в Миколаєві.

Компанія EastOne шукає стажера в HR-департамент. Потрібні акуратні та старанні студенти 4-5 курсів, що вільно володіють комп’ютером та воліють підвищувати свій професійний рівень. Стажування триватиме 2-3 місяці, а до обов’язків стажера будуть входити допомога менеджерам, систематизація даних та пошук інформації в Інтернеті.

Інформація отримана з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в Україні в червні 2014 року.

Фото: 7dniv.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *