ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський університет внутрішніх справ має нового ректора

|

Сьогодні, 25 червня, у Львівському державному університеті внутрішніх справ заступник міністра внутрішніх справ – керівник апарату Сергій Чеботар представив особовому складу відомчого навчального закладу нового очільника – полковника міліції Валерія Середу. Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС.

Участь у заходах взяли також голова Львівської обласної державної адміністрації Ірина Сех, голова Львівської обласної ради Петро Колодій, начальник ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Дмитро Загарія, а також керівники інших силових підрозділів Львівщини.

Представляючи ректора, Сергій Чеботар підкреслив, що в умовах сьогодення, коли міліцейська система потребує кардинальних змін та реформування, відомчі навчальні заклади відіграють у цьому процесі далеко не останнє місце. «МВС України всіляко сприятиме Львівському державному університету внутрішніх справ, аби його випускники стати достойною заміною нинішнім міліціонерам», – сказав він.

Валерій Середа подякував керівництву МВС України за анонсовану довіру та особовому складу університету за підтримку у нелегкі часи. «Я повністю відчуваю ту відповідальність, яка на мене покладена, адже роль відомчих навчальних закладів сьогодні є важливою тому, що ми закладаємо фундамент майбутнього правоохоронця. Народ чітко сказав, яку міліцію він хоче бачити, і нашим завданням сьогодні є виховання не лише кваліфікованих фахівців, а й справжніх патріотів нашої держави», – зазначив ректор ЛьвДУВС.

Біографічна довідка:

Освіта :

1992 – будівельний факультет Львівського політехнічного інституту, спеціальність «Автомобільні дороги»;

1999 – юридичний факультет Львівського державного університету імені Івана Франка, спеціальність «Правознавство»;

2011 – кандидат юридичних наук за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право (дисертаційне дослідження на тему «Публічно-правова скарга як засіб захисту особи від незаконних дій або бездіяльності публічної адміністрації»);

2013 – доцент кафедри конституційного, адміністративного і міжнародного права.

 

Трудова діяльність:

1987-1989 – служба в Збройних Силах;

– З 1991 по теперішній час – служба в органах внутрішніх справ України на посадах начальницького складу:

1991-2003 – підрозділів міліції громадської безпеки УМВС України у Львівській області та УМВС України на Львівській залізниці;

2003-2010 – підрозділів по роботі з персоналом та кадрового забезпечення УМВС України у Львівській області;

2010 по теперішній час – Львівського державного університету внутрішніх справ.

Наукова діяльність:

– автор понад 30 наукових та навчально-методичних робіт,

– завершує дисертаційне дослідження на здобуття наукового ступеня доктора юридичних наук за спеціальністю 12.00.07 – адміністративне право і процес; фінансове право; інформаційне право на тему «Феномен дисциплінарної відповідальності у публічно-правових відносинах»,

– займається вивченням структурних моделей правоохоронних органів розвинених Європейських держав з метою вироблення концепції реформування правоохоронної системи України як сервісної служби з надання правоохоронних послуг населенню, удосконалення системи відбору та підготовки кадрів.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *