ОСТАННІ НОВИНИ

На місці падіння збитого Мі-8 знайшли бортовий самописець (фото)

|

На місці падіння збитого 24 червня терористами вертольота Мі-8 слідча група Міністерства оборони, яка розслідує обставини трагедії, виявила зброю військовослужбовців, озброєння та обладнання вертольота. Також знайдено бортовий самописець, записи з якого зараз вивчаються. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Міноборони, передає кореспондент Львівського порталу.

На місці падіння пошуково-рятувальна група знайшла тіла загиблих військовослужбовців та членів екіпажу. На даний момент вживаються заходи щодо транспортування і перевезення загиблих військовослужбовців для проведення поховання.

 

За попередніми даними, 24 червня в 17.07 було зроблено доповідь керівництву АТО про зліт, а в 17.10 уже надійшла доповідь про падіння вертольота.

За свідченням очевидців встановлено, що озброєна група терористів чекала на зліт вертольота. Бойовики пересувалася на двох легкових авто та мікроавтобусі. Після того, як вертоліт Мі-8 було збито, бандити втекли у напрямку населеного пункту Билбасівка поблизу Слов’янська. 

Нагадаємо, 24 червня, порушивши мирний план Президента України Петра Порошенка з врегулювання ситуації на сході України, пострілом із переносного зенітного ракетного комплексу (ПЗРК) терористи збили вертоліт Мі-8 Збройних Сил України під час зльоту в районі гори Карачун під Слов’янськом.

На борту перебувало дев’ять осіб, з них три члени екіпажу.

Фото: Міноборони  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *