ОСТАННІ НОВИНИ

Мерію Дублян завтра спробують виселити із займаних приміщень

|

Завтра, 26 червня, об 10.30 виконавча служба повторно спробує примусово виселити Дублянську міську раду із займаних приміщень, яка знаходиться на вул. Студентська, 5 у Дублянах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Дублянської міської ради.

Нагадаємо, що два тижні тому Дублянську мерію вже намагалися виселити з приміщення за позовом Львівського національного аграрного університету. Однак, 11 червня громада вийшла на захист органу місцевого самоврядування і навіть не пропустила виконавчу службу в приміщення міської ради.

У прес-службі мерії Дублян також повідомляють, що завтра о 10.00 запланована спільна позачергова сесія чотирьох місцевих рад Дублянської, Малехівської, Грибовицької та Грядівської. На сесії депутати планують ухвалити звернення до Президента Україна, прем’єр-міністра України, голови Верховної Ради України та міністра аграрної політики і продовольства про звільнення ректора Львівського національного аграрного університету Снітинського В. В. та призначення виконуючого обов’язки до проведення чесних та прозорих виборів нового ректора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *