ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники отримали перший український броньований блокпост

|

Учора прикордонники отримали перший зразок вітчизняної техніки, яка буде використовуватися при виконанні завдань у бойовій обстановці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

Миколаївський бронетанковий ремонтний завод, за рахунок зібраних добровільних коштів аграрних підприємців області, сконструював та власними силами виготовив броньований блокпост. Враховуючи обстановку на наших східних кордонах, аграрії та представники оборонної промисловості прийняли рішення про передачу експериментального зразка прикордонникам.

Пересувний блокпост, створений на базі однієї із бойових машин, має можливість швидкої зміни позиції, укомплектований кулеметним озброєнням, а броня захищає персонал від вогневого ураження. У подальшому він буде використовуватися в найбільш «гарячих» точках, де прикордонники виконуватимуть оперативно-службові завдання.

Керівництво та колектив оборонного підприємства запевнили, що при отриманні відповідних замовлень, наступні зразки цієї техніки будуть надходити до збройних формувань та правоохоронних органів і слугуватимуть забезпеченню миру і стабільності в нашій державі.

Фото: ДПСУ 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *